STATION DELUXE TEAM!

Deze week wil ik je graag voorstellen aan het complete team. Ze zijn tenslotte de drijvende kracht achter Station Deluxe. En dan lijkt het mij leuk om te beginnen met de gepassioneerde eigenaar Jason Unglaub.

Jason

♂ Jason Unglaub – Eigenaar ♥ ETEN Mijn favoriete eten blijven mijn roots en dat is de indische keuken en op een dikke 2e plaats de italiaanse keuken.DRINKEN Bijzondere biertjes, likeurtjes en coca cola niet te vergeten. | EETTENTJE De Winkel en Amici, beide hele leuke gezellige tentjes in Oss.MUZIEK Old skool Hip Hop, R&B en natuurlijk dance.STAD Oss city The Place To Be, maar ik ben ook dol op Antwerpen| SEIZOEN Ik ben een zomermens, maar de winter is ook knus en gezellig. | FILM Thrillers en natuurlijk series zoals Penoza en Breaking Bad. | BOEK Helaas te weinig tijd voor, dus ik ben meer van de tijdschriften en vakliteratuur.KLEUR Ik ben meer van basic grijs, zwart en wit met daarbij rustige kleuren zoals bordeaux en donker groen | KLEDINGSTUK Dat blijft voor mij toch altijd een lekkere jeans.DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST Reis om de wereld met mijn kids.STATION DELUXE IS Mijn kindje naast de drie fijne wondertjes die ik heb…

 

Iris

♀ Iris Smits – Verkoopster ♥ ETEN Verse soepen en gerechten die vooral veel verse groente bevatten. | DRINKEN Amaretto en malibu cola ohhh en prosecco. | EETTENTJE H32, gezellig en lekker! | MUZIEK Heel breed: van oldies tot dance, behalve hard core & hard rock. | STAD Ik heb meer met dorpen, die zijn overzichtelijk, knus en gezellig druk. | SEIZOEN Herfst | FILM Romantische films, komedies of films met een levensverhaal zoals The Patriot. BOEK Bloemen op zolder en 50 shades of grey. | KLEUR Groen en aardetinten. | KLEDINGSTUK Te veel om 1 item uit te kunnen kiezen. Zolang het maar comfortabel, casual en classy met eeen sexy tint is. 😉 | DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST Samen met mijn dochtertje de wereld van de fotografie ontdekken. | STATION DELUXE IS VOOR MIJ niet alleen werk, maar zeker ook de plek om mij te laten inspireren op het gebied van mode/fashion en Lifestyle.

 

Annemarie

♀ Annemarie – ♥ ETEN Sushi, friet, zalm, garnalen, spinazie, walnoten en chocolade. | DRINKEN Cassis en koffie | EETTENTJE Keershuys in Den Bosch. | MUZIEK Bo Saris, mijn grote liefde, maar ook John Mayer, John Legend, Ottis Redding, Marvin Gay, Gavin James, Jenny Lane. | STAD Haarlem, want daar is het zo knus. | SEIZOEN Winter!!! | FILM Gtst en RTL boulevard (Geen films, want die duren te lang). | BOEK Alles van Saskia Noort. | KLEUR Always black | KLEDINGSTUK Strak bruukske met een vest of een jasje en alles wat dicht zit. | DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST Een gruwelijk lekkere vent met het hart op de juiste plaats! | STATION DELUXE IS VOOR MIJ een plek van ontspanning om na een flinke omzet kapot op mijn bankie neer te ploffen. en de “kick” is dan om te horen ‘jij weet precies wat ik zoek’.

 

Lotte♀ Lotte – Mijn naam is Lotte van Oort en ik adviseer klanten op het gebied van kleding. ♥ ETEN Eigenlijk maak je mij overal blij mee: van Italiaans tot Turks; maar voor Sushi, Ben & Jerry’s  en Doritos, mag je me écht wakker maken. | DRINKEN Alles waar alcohol in zit. Ohja, een theetje lust ik ook wel, hoor! | EETTENTJE Bij Notting Hill in Nijmegen kun je leuk zitten en super lekker eten! Die carpaccio daar… | MUZIEK In de winkel alles behalve Bo Saris… In de kroeg het liefst Nederlandstalige meezingers! | STAD Aangezien ik sinds een aantal weken in Nijmegen woon, is dat mijn favoriete stad. Verder vind ik Parijs een geweldige stad. | SEIZOEN Ik hou van de lente: de zon schijnt dan weer voor het eerst en iedereen is vrolijk, daar word je zelf ook helemaal vrolijk van. | FILM Met stipt op één: Intouchables. Nadat ik hem drie keer in de bioscoop gezien heb, heb ik hem thuis nóg vijf keer gekeken. | BOEK Omdat ik Nederlands aan de lerarenopleiding studeer, heb ik veel jeugdboeken gelezen. Eigenlijk zijn ze allemaal leuk! | KLEUR Lichtgroen vind ik een mooie kleur. | KLEDINGSTUK Jasjes, jasjes; ik kan er geen genoeg van krijgen! | DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST Ik wil per se een keer naar New York, dat lijkt me zó indrukwekkend! | STATION DELUXE IS VOOR MIJ Een winkel waar ik elke week weer met plezier werk, dankzij mijn leuke, lieve collega’s en leuke klanten.

 

Nikki

♀ Nikki – Sinds enkele weken ben ik actief als marketing manager en manusje vanalles 😉 Van fotografie tot styliste tot luisterend oor voor Jason. Na een avond theetjes drinken wist ik het zeker. Dit wordt een nieuwe uitdaging, spannend maar oooow zooow leuk. ♥ ETEN De Marokkaanse en Indiase keuken, maar bovenal alles waar koriander in zit en ik kan niet naar bed voordat ik een cracker met pindakaas op heb. | DRINKEN Muntthee met honing en een glaasje Clairette de Die, dat herinnert mij aan mijn vroegere vakanties met mijn ouders. | EETTENTJE De Winkel in de peperstraat. | MUZIEK Nick Drake, Johnny Cash, Santigold, Alt-J, Mark Lanegan en Guns ‘n Roses.  | STAD Antwerpen, Do I need to say more? | SEIZOEN Lente, de winterdepressies kunnen we weer in de kast stoppen. | FILM From Dusk Till Dawn: mijn favoriete genres actie en horror in één film dankzij mijn helden Quentin Tarantino en Robbert Rodriguez , 06/05 van Theo van Gogh is een interessante mix tussen feit en fictie. | BOEK Millenium Trilogie, een spannend en meeslepend verhaal. | KLEUR Goud, ik ben net een ekster, alleen steel ik niet. 😉 | KLEDINGSTUK Mijn vintage blousjes, die mijn oma ook gedragen heeft| DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST De wereld verkennen en dan natuurlijk ook naar een karaokebar in Japan. 😉 | STATION DELUXE IS VOOR MIJ een relaxte werkplek waar ik mijn creatieve ei kwijt kan! 🙂

 

Linda Linda van Bergen – 18 jaar oud en verkoopster. Ik doe de opleiding filiaalmanager niveau 4 BBL, dit houd in dat ik 21 uur werk en één dag in de week naar school ga. ♥ ETEN Spaghetti en friet en lekker ongezond een zak chips. | DRINKEN een zoete witte wijn en iets fris zoals cola. | EETTENTJE La Coline, daar kan je erg lekker eten. | MUZIEK R&B en dance, dus slam fm. | STAD Oss, omdat ik het een leuke stad vind met leuke mensen | SEIZOEN Ik houd van warmte, dus de zomer vind ik het fijnst, lekker bruin worden. | FILM Ik houd van komedie en actie. Thrillers vind ik erg spannend, maar kan vervolgens niet meer slapen. | BOEK Ik kijk vaak films, maar ik lees nooit boeken. | KLEUR Zwart! Deze kleur draag ik het meest | KLEDINGSTUK De blazer en dan gecombineerd op een jeans. | DIT STAAT OP MIJN BUCKETLIST Ik wil graag filiaalmanager worden, daar leer ik ook voor. | STATION DELUXE IS VOOR MIJ Een super leuke winkel met mooie kleding en erg leuke collega’s. Ik werk er nog niet lang, maar ik het het naar mijn zin en ik leer er snel.