Eerste Fotoshoot

Zondag 25 oktober was onze eerste fotoshoot en dat nog wel live in de winkel. Wil je het hele verhaal lezen en de foto’s zien ? Kijk dan hieronder.

2

Ray heeft zijn super vette motor aan ons uitgeleend en dit beest is fotogeniek! Een motor vraagt natuurlijk om een hunk en babe om mee te poseren. Tijdens een avondje stappen heb ik Lilian benaderd en ja hoor ze wilde model zijn. Nu nog een enthousiaste hunk en laat er dan precies iemand die aan die eisen voldoet bij ‘de Winkel’ van Roel werken, René. En hoewel hij een beetje vies is van commerciële doeleinden was hij wel gevleid.

4Om 13.00 uur arriveerde mijn vriendinnetje Janna. Ze zou mij vandaag komen helpen met fotograferen. We zijn beide dol op fotografie, maar niet geschoold en dan is het super fijn als er bij een eerste shoot wat extra hulp is. René en Lilian kwamen rond 2 uur binnen, dus de shoot kon van start gaan.

8

 

 

 

Op de foto heeft Lilian een blouse aan van Sparkz, een harig vest van Ichi en een legging van Object. René draagt een jas van Antoni Morato en een broek van Anerkjendt.

 

12

 

 

We willen ook heel graag laten zien dat we naast kleding ook goods verkopen, dus dit is een mooie kans om de combinatie aan jullie te laten zien.

 

 

11Naast een gouden skull spaarpot hebben we nog veel meer kekke producten ingekocht, waar wij zelf helemaal enthousiast van worden. En als afsluiter leek het mij hilarisch om René in een bak met spijkerbroeken te laten vallen en dan aan Lilian de eer om ermee rond te scheuren. Nou, dat heb ik gevoeld. Ik heb er nog steeds een blauwe plek van, maar ohhh wat hadden wij een lol!

10

Dank jullie wel Lilian, René en Janna voor de vuurdoop!