HAIR STATION

Wie

Allison Robert

Wanneer

Elke zaterdag in onze winkel

Hoe dat zo?

4 jaar terug is Allison begonnen met het opscheren en knippen bij vrienden, dit was allemaal nog de oefen fase. Hij keek youtube video’s en door zijn fotografische geheugen onthield hij de skills en probeerde dit uit bij vrienden. In deze periode had Allison even geen baan, zodat hij goed kon bedenken waar zijn passie ligt en ik denk dat jullie ook al een vermoeden heb wat zijn passie is. 😉

Hij bekeek destijds tutorials op de Youtube pagina van Vincenzo Shoes & Barber en Allison was verkocht, het triggerde hem zo, dat hij research ging doen en erachter kwam dat Vincenzo in Helmond gevestigd is en zonder aarzeling belde hij met de vraag of het mogelijk zou zijn om stage te lopen, zodat hij van het vak kon proeven. De eigenaar van de zaak was enthousiast en nodigde hem uit voor een gesprek. Na een half jaar stage te hebben gelopen ontstond de Vincenzo Academy waar Allison de eerste student was. Sinds Juni dit jaar is hij dan ook officieel voor zichzelf gestart met een salon aan huis in Berghem. Hier kan hij zijn passie en creativiteit echt tot zijn recht laten komen.

En nu het leukste van alles wij zijn een samenwerking met deze creatieve hairstylist aangegaan en Allison zal vanaf nu elke zaterdag in de winkel zijn en nieuwe klanten voorzien van een mooi kapsel!